| ESCOLA CATALANA DE TIR AMB ARC

A l’Escola Catalana de Tir amb Arc fomentem la practica del tir amb arc en joves dels 7 al 18 anys, a través d’un programa únic que contribueix en la formació tècnica, personal i cívica.Formació inclusiva, reglada, professional i divertida, amb el suport de la Federació Catalana de Tir amb Arc, el Consell Català de l’Esport i la UFEC.

QUÈ OFERIM

 • INSTAL·LACIONS RECONEGUDES PER LA FEDERACIÓ.
 • INSTRUCTORS I ENTRENADORS PROFESSIONALS, QUALIFICATS I PROPIS.
 • UNA METODOLOGIA ÚNICA D’ENSENYAMENT A TOT CATALUNYA.
 • UNA FORMACIÓ CONTINUADA, EVOLUTIVA, I ESTRUCTURADA EN DIFERENTS NIVELLS: DES DE LA INICIACIÓ I EL PERFECCIONAMENT, FINS LA TECNIFICACIÓ, LA COMPETICIÓ I L’ALT RENDIMENT.

 

Per què una escola de Tir amb Arc?

Amb aquest nou projecte la Federació Catalana de Tir amb Arc vol impulsar definitivament l’esport al nivell que li correspon dinamitzant, promocionant, estructurant la formació del Tir amb Arc a Catalunya.

 1. Catalunya representa el més del 25% del total d’esportistes federats a nivell estatal.
 2. La pràctica del nostre esport mostra una demanda molt creixent d’esportistes.
 3. Tenim una sólida e important estructura de Clubs que facilita l’execució d’una diversitat d’Escoles per tot Catalunya.
 4. Potenciar l’alt rendiment i la competició internacional.

Per garantir la viabilitat del projecte arreu del territori i establir un model referent a nivell esportiu i formatiu, a més de la col·laboració amb Clubs i diverses Entitats esportives, comptem també amb el suport de les institucions públiques a diferents nivells, així com també amb Escoles i altres entitats comarcals.

Objectius

El nostre principal objectiu és influir en la progressió i la transformació del Tir amb Arc, incidint en l’increment significatiu del nombre d’esportistes, i l’establiment d’una sòlida i unificada estructura que garanteixi la formació de l’esport i la millora dels resultats competitius de futur. Per tant, el projecte de l’ECTA es sosté sota els objectius principals següents:

 • Una estructura d’escoles destinada a nens i nenes dels 7 als 18 anys, constituïda pels clubs més potencials de tir amb arc a Catalunya, en coordinació amb centres educatius, institucions públiques i entitats esportives.
 • L’inclusió de tots els esportistes independentment de les pròpies capacitats o habilitats.
 • L’aprenentatge progressiu i estructurat en diferents nivells de formació.
 • Instructors i entrenadors propis i qualificats.